Sidor

torsdag 15 oktober 2009

Självmordslistan

Om jag någon gång tänker ta livet av mig så kommer jag inte välja att sakta men säkert hosta upp lungorna bit för bit. Jag har prövat det ett tag nu och det tar jätte lång tid och är ganska så trist. Dessutom kan man inte sova så det är troligare att man dör av sömnbrist, alternativt att de men bor med slår ihjäl en för att de inte heller får sova, vilket iofs är relativt snabbt och smärtfritt kan man hoppas.

Betyget blir således:
Hosta ihjäl sig - 2 stjärnor

6 kommentarer:

Daniel sa...

ger det 1+ stjärna

Unknown sa...

Ja egentligen borde det bara fått 1 stjärna men eftersom att möjligheten finns att bli ihjälslagen av någon lite snabbt och enkelt så valde jag att plussa på istället för att dra av. Jag är väldigt positivt lagt nu för tiden. Halv fulla glas och allt det där.

Anonym sa...

Intressant ämne. Min ide är att jag skulle kunna plåga ihjäl mig genom att fastspänd med upptejpade ögonlock titta på dansbandskampen. Men efter närmare eftertanke så inser jag att jag förmodligen skulle vara stendöd redan innan första reklampausen så det kan ju inte räknas som ett långsamt sätt överhuvudtaget. Tillbaka till ritbordet.

Synd att höra att du varit sjuk pajen. Hoppas du mår bättre nu.

Unknown sa...

Nej, långsamt är det ju på intet sätt men det är väl å andra sidan så att man vill att det ska gå relativt fort när man ska ta livet av sig så jag dissar inte den idén helt.

raybanoutlet001 sa...

zzzzz2018.5.4
ed hardy clothing
coach outlet
louboutin shoes
nike shoes
cheap snapbacks
kate spade outlet
cheap jordans
mlb shop
nike huarache
canada goose jackets

yanmaneee sa...

curry
birkin bag
kd shoes
yeezy boost 350 v2
longchamp handbags
supreme clothing
kevin durant
nike off white
goyard handbags
nike off white