Sidor

tisdag 20 oktober 2009

Morgonbestyr

Imorse när jag skulle göra min sedvanliga ostsmörgås orkade jag inte ta fram en bra kniv för att skära små, tunna, fina gurkskivor så jag använde en vanlig bordskniv istället. Resultatet blev alldeles för tjocka skivor som tog alldeles för stor plats. Sådana här dagar förstår jag verkligen exakt hur det måste vara att leva i ett krigsdrabbat område där man inte har tillgång till välslipade knivar för att få den perfekta gurkskivan på sin frukostfrallan. Vilken misär!!!

5 kommentarer:

Ebichu sa...

Blir det för tunt om du använder osthyveln?

Anonym sa...

Du fångar verkligen krigets vansinne på ett väldigt insiktsfullt och starkt sätt.

Trist och smaklöst att Ebichu (jag gissar att det är en Pokemon) inte kan se förbi sitt överflöd. Sluta kommentera ämnen som du inte har någon som helst aning om. Det är kommunister som du som förstör internet.

Uppviglar-Bosse

Ebichu sa...

*gömmer den röda fanan*

Jag är dock inte en Pokemon, utan att tecknad japansk hushållshamster med ganska liten hjärna.

http://en.wikipedia.org/wiki/Oruchuban_Ebichu

Unknown sa...

Hde kunnat använda osthyvel men jag hade köpt färdighyvlad ost. Jag menar det är ju faktiskt 2009.

Anonym sa...

Aha du är inte en Pokemon.. Då ber jag om ursäkt för mitt grova påhopp.

Ågren-Bosse