Sidor

tisdag 14 oktober 2008

Roligt eller inte roligt alls

Igår tittade jag på TV.

Färjan
Det är roligt. Jag skulle vilja jobba där och bara nöja mig med små saker i livet som färsk fruk, sodavatten och möjligheten att kunna sitta i en ful plaststol framför några plastpåsar med sopor och njuta av solen. Det vore väl ändå toppen.
Jag skulle någonstans känna att det var lite bra att den största konkurrenten jag har är Östen från "Östen med resten" när han sitter på en barstol och uttråkat ropar upp bingonummer. Eller att höjdpunkten i ens tillvaro är att återigen få checka in på samma båt som man precis spenderat 24 timmar på. Det känns som ett lättare sätt att leva och spendera sin tid på. Lite som att modeblogga.

I Ditt Ansikte
Magnus Betnér är en bra människa för han gör det inte lätt för sig. Jag har väldigt svårt för komiker som tar den enkla vägen och säger kuk, knulla och runka så ofta som det bara är möjligt för att sedan skämta om längden på olika snoppar och sedan prata om senast man var full och spydde i en taxi. Det är lättköpt, trist och oerhört tråkigt. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det men väljer att strunta i det och hänvisa till någon som gör det mycket, mycket bättre;

Jonas