Sidor

fredag 4 juli 2008

Uppföljning

Fick lite kritik för att jag först skrev ett semi-långt inlägg om att jag var jätte nervös inför toastmaster + tal grejen som jag gjorde för en vecka sedan och när allt är klart så blev det bara en liten parentes som kommentar. Eftersom att jag, förutom att vara oerhört självgod, är en djupt ödmjuk och inlyssnande person som självklart tar åt mig av mina trogna läsares åsikter så kommer här en liten mer utförlig beskrivning av kvällen.

Jag var asstressad hela dagen och gjorde mitt yttersta för att alla runt omkring mig skulle bli detsamma. Det lyckades inte. Väl vid festplatsen var jag fortfarande stressad men nu även väldigt nervös. Sedan var det bara att bita i det sura toastmaster äpplet, sätta på sig det vänaste leende jag kunde uppbringa och börja presentera mig själv och skriva upp vilka som ville säga några väl valda ord till brudparet.

Vid middagen var jag stressad, nervös och nu även spänd vilket antagligen gjorde att jag såg lite stel ut men väl uppe så drog jag igång med mina fina diagram som jag skrivit ut och av någon mystisk anledning så verkar det som att siffor och statistik är det som får folk att skratta sig harmynta. När väl isen var bruten så var det bara att köra. Så det var lyckat. Mycket lyckat.

Själva festen var väldigt trevlig förutom att min styvmor (bonusmamma, styvmamma - take your pick) blev väldigt, väldigt, väldigt full och själv tyckte att hon var ENORMT rolig när hon hällde ut en halv öl över mig för att sedan börja skrika om att hon var hungrig och ville ha vickning klockan tio på kvällen.

Hå hå. Så kan det gå.