Sidor

onsdag 16 juli 2008

Jag + Linda = Sant

Jag har länge tänkt tanken men inte vågat yppa den högt. Kan det vara... Nej, det är omöjligt. Men ändå! Det är inte helt befängt. Har vi setts på samma plats, vid samma tidpunkt kanske? Nej. Bevisen är många. Vad jag pratar om? Jo, att jag och Linda Rosing är samma person förstås!

Jag menar. Varför detta onaturliga intresse för hennes blogg? Varför denna besatthet av hennes person? (nu överdrev jag lite för att öka den dramatsika effekten) Rent krasst skulle vi kunna vara samma person.
Vi är nästan lika gamla.
Vi är tjejer båda två.
Vi bloggar.
Hon är rolig.
Jag är också lite rolig fast inte så rolig som Linda förstås som lagt ut en svart-vit bild på sig själv som symboliserar att hon har beslutsångest kring vilken färg hon ska ha hemma. Vansinnigt roligt! Vi kanske är lite som Dr Jeykll och Mr Hyde - två sidor av samma mynt. Fast vi inte vet om det själva. Jo, så kan det vara.

Det mest överväldigande beviset går att läsa i hennes blogg och det var lite det som fick bägaren att rinnna över hos mig. Så här är det:
Hon målade om hemma hos sig igår.
Jag målade om hemma hos mig igår.
Hon har förstört sina naglar på kuppen.
Jag har förstört mina naglar.
Hon har gått och fixat sina naglar så att de är fina igen.
Jag...

Okej. Det var lite för långsökt kanske. Men ändå. Tanken var god.