Sidor

fredag 14 december 2007

Diarréreklam

Tänk om jag hade skrivit Imodium reklamen. Jag är ju inte så mycket för kiss och bajs humor men den är jävligt bra! Man blir inte direkt sugen på att få diarré och om/när man får det vet jag inte om Imodium kommer vara det första jag tänker på. Det kommer nog vara att hitta en toalett med papper på relativt snabbt. Men där är man olika. Tjejen i reklamen sitter ju mest och häckar i soffan och är deppig. Skulle personligen inte sätta mig i den sitsen om man inte har plastöverdrag men men.

Önskar att jag hade skrivit den där sketchen om det danska språket. Den är briljant!
http://www.youtube.com/watch?v=s-mOy8VUEBk

Funderar på att skaffa mig en mentor. Felix Herngren är namnet som först dyker upp men är han rätt man för jobbet? Kan inte komma på någon annan men det dyker kanske upp. Jag skrev ju fanbrev till Cecilia Jankert förut. Borde kanske göra det igen. Eller bara helt gränslöst börja trakassera någon och få det till att det är de som är idioter för att de förstör mitt liv. All PR är bra PR. Det funkar på allt. Inklusive diarré. Tydligen.