Sidor

söndag 11 augusti 2013

Om jag jobbade på Floras marknadsavdelning...

Så skulle jag ringt upp min reklambyrå och sagt att den här reklamfilmen vi gjort inte riktigt håller måttet. Visst - den är väl fin och så med tjusigt bilder på goda smörgåsar och visst - den flirtar lite med surdegsbakande södermalms hipsters såväl som med jämlikhetsivrare med den fina pappan som står och funderar över alla smårgåsar som finns i världen i en polerad diskbänksrealistisk scen men kom igen...

För er som inte sett den så är den här:Men Flora som varumärke är van att göra det lite mer oväntade av sin reklam. Flora jobbar med de bästa. Flora kompromissar inte. Nu kommer det blir en generationskrock i samtalet men då skulle jag be reklambyrån att googla Margaretha Krook och Ernst-Hugo Järegård och sedan återkomma till mig. Sedan skulle vi tillsammans klura på hur vi kunde göra om följande FANTASTISKA reklamfilmer och uppdatera den till 2013. Ok?Så vilka castar vi? Är det Stellan Skarsgård och Lena Olin? Är det Joel Kinnaman och Stina Ekblad? Eller Henrik Dorsin och Lena Endre? Låt oss tillsammans göra om och göra rätt. Det hade jag gjort. Om jag jobbat där alltså.

Inga kommentarer: