Sidor

tisdag 27 augusti 2013

Morgonens konversation

Pratade med A och informerade om att jag nu har färgat håret igen så att jag nu nog inte såg ut som min ålder längre (för referens se Komplimang SM). A förstod ingenting av vad jag pratade om så jag berättade om konversationen vi hade ang mitt hår för inte så så länge sedan.

Med en lätt uppgiven suck säger A:

- Jag ska sluta uttala mig.

Sedan följer en väääääldigt lång utläggning om hur det gick till när Nike kom på sin slogan. Det var marknadsmäniskor och PR människor och möten och allt vad det nu var och efter 5 minuters orerande kring detta ämne utan att egentligen komma fram till något för att till slut tystna och fråga;

- Vad var det vi pratade om nu igen? Det var nåt om mig va?

Sedan var vi tvungna att avsluta samtalet för att jag var framme på jobbet men vi skulle höras lite senare under dagen.

Inga kommentarer: