Sidor

måndag 15 juli 2013

Charterdagboken - dag 7

Jaha. Då var vi framme vid finalen då. Hur en vecka av att göra absolut ingenting kan gå så fort är ju totalt obegripligt. Många av favoriterna verkade åka igår vilket känns trist. Speciellt med tanke på hur det slutade för den stekiga pappan med solglasögonen och hans fru. Han blev för full och somnade med barnen efter att ha tappat bort sin nyckel och hon satt med deras kompisar och drack all-inclusive drinkar. Man vill ju gärna veta om den soppan redde ut sig liksom.

Annars är det lite vemodigt att lämna denna varma charterplats med sina 30-gradiga pooler, plastglas och sangira på kran. Om jag ska försöka punkta upp det lite så är här dock några saker jag saknat:

Grisfest
Känns som att det åtminstone skulle ha funnits någon liten spädgris vi kunde ha grillat ihop och druckit sangria. Vet inte riktigt vad man gör på en grisfest men jag vet att jag saknat en.

Alkoholister
Har hittills inte sett en enda ölmagad gubbe som överförfriskad somnat i solen kl 13 för att vakna kl 17 bakis och sönderbränd för att direkt masa sig till baren igen. Värdelöst ur ett charter-minne-synpunkt.

Partnerbyte
Inte för egen del alltså men det hade varit roligt med ett ordentligt semesterdrama där det byts fruar och hotellrum till höger och vänster med tillhörande fyllegräl men som sagt; det har på det hela taget varit en städad och lugn semester.

Imorgon går bussen 04.55 så det blir till att lägga sig direkt efter bingon ikväll men först:

Kvällens drinkar: Raspberry Collins och Lumunba
Ps. Har hittills inte druckit upp en enda av alla drinkarna eftersom att de alla varit ganska äckliga. Men ändå!

Inga kommentarer: