Sidor

lördag 13 juli 2013

Charterdagboken - dag 5

Det här med all-inclusive-buffé-snacks-mellan-måltiderna konceptet börjar ta ut sin rätt.

I ett oönskat ökat midjemått, tänker ni?
Nja, inte främst, kontrar jag (lite för att jag inte har något måttband med mig, bär fluffiga kläder och har besökt gymmet nästan varje dag i tron att 30 minuter på löpbandet kompenserar för allt jag proppar i mig.)

Det är det här med att man aldrig äter upp men ändå smakar på allt så att det blir matberg av rester som slängs varje dag. Det känns liksom lite så där. Ta den här efterrätten till exempel:
Lite ost, lite chokladmousse och lite nåt annat som tydligen skulle vara cheese cake. Varför i hela fridens namn tog jag det när jag faktiskt redan var mätt? Det såg inte så gott ut och det var inte så gott heller. Så varför tog jag det? Varför?

Det är såna här typer av frågeställningar jag spenderar min tid med. Bland annat. Det och att glädjas åt att det idag var grillat på middagsbuffémenyn. Det smakade lite som allt annat men ändå. De nyanlända gästerna som bränt sig under dagen var väldigt nöjda och alla andra också. Ingenting säger semester så mycket som övergrillat kött och solkräm som strukits på lite för sent helt enkelt.

Sedan gjorde jag en remarkabel upptäckt när det var drinkdags. Tydligen finns det en bar till där de har riktiga glas. Kändes lite märkligt att frångå ett vinnande koncept men men.

Kvällens drink (i glas): Blue Sea
Inga kommentarer: