Sidor

måndag 24 oktober 2011

Utveckling

Det bästa med att ha eget är att man är sim egen chef. Det sämsta är att man inte har kollegor. Därför har jag sett till att ha både och.

Det som då händer är att jag numer har två chefer. Dels mig själv och dels the big boss på Thelma/Louise. Han vill nu att jag ringer runt och bokar en massa möten. Det känns väldigt 2010 känner jag personligen och tar därför tillfället i akt att använda de nya kommunikations kanalerna till hjälp.

Så, om någon därute behöver hjälp med produktion av rörligt innehåll på webben eller på TV så kan ni väl höra av er till mig så kirrar jag det. Vill ni se vad vi kan så gå in på Thelma/Louise

Tack på förhand!2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! Du som arbetar med kommunikation borde veta att kommunikationskanaler är ett ord.

Men det är ok.

Själv har jag aldrig lärt mig stava professionell (kollade upp det).
Det blir liksom aldrig riktigt spot on när man skriver att man är proffesionell...
/DD

Unknown sa...

Ja det borde jag verkligen haft koll på. Ska bättra mig på just det ordet. Ett annat ord som är en ständig källa till frustration är diskussion. Hur stavas det egentligen? Diskution? Disskution? Diskussion? Ja så där kan man hålla på i evigheter tills man ger upp och skriver "prata" istället.