Sidor

torsdag 27 januari 2011

Fel person på rätt plats

Ska på ett möte och är lite tidig så jag sätter mig och väntar i den väldigt tomma hotellrestaurangen.

Det kommer in tre personer och sätter sig och det visar sig att två av dessa jobbar på hotellet och den tredje är här på intervju. Så just nu sitter jag och lyssnar på hur den här tjejen skulle lösa problem med arga gäster, hennes fritidsintressen och framtidsplaner.

Jag försöker låtsas som att jag inte är i samma rum för att inte störa som kapitalt misslyckas när ägaren kommer in och tror att jag också söker jobb här och att det är mig han ska hälsa på. Det hela ordnade upp sig snabbt, kan tilläggas.

Hur som helst, jag tycker att hon verkar jätte duktig men det känns som att min åsikt är ganska oviktig i sammanhanget.


Inga kommentarer: