Sidor

tisdag 21 december 2010

Lucka 21 - Roligast i Sverige

Jag trodde länge att Linda Rosing var den roligaste människan i Sverige, en dold komedienne i av rang. Jag skrattade alltid mest när jag läste hennes blogg. Hon var så rolig. Men nu får hon nog lämna plats på scen för en ny stjärna på humorhimlen. Kissi!


Under rubriken "Rika måste vara ödmjuka, det måste ni fattiga också vara!" skriver hon det mest ironiska inlägget jag läst på år och dag. Kissi har hittat en "smaklös" skylt som vänstern satt upp och blivit lite upprörd över detta. Hon skriver en massa saker om att soosar är lata och inte vill jobba eller starta eget heller för den delen vilket bara det är väldigt roligt men sedan toppar hon allt med att summerar sitt lilla inlägg med orden:

"Ser absolut inte ner på “fattiga” men tycker att dom måste bli mer ödmjuka. Det snackas alltid om att “åh hon är ödmjuk trots hon är rik och känd” men jaha..? Varför skulle det vara på ett annat vis? Kommer bli mer förvånad när jag hittar en riktig fattig männsika som helt seriöst kan säga att dom inte känner något agg mot dom rikare i samhället.. Det finns inte många “o-bittra” fattiga i Sverige. För som jag sagt förut bestämmer man själv om man vill vara rik eller fattig."
Sen har hon en bild på sina idoler - Paris Hilton och Nicole Riche. Så jävla bra! I love you Kissi!

Inga kommentarer: