Sidor

onsdag 21 april 2010

Halsdukskollegan

Minns ni halsdukskollegan? Han ska tydligen sluta! Fick reda på det idag. Alla andra hade vetat det i veckor men inte sagt något. Här har man gått och gjort sig till och försökt komma med glada tillrop och uppmuntringar för att han ska komma in på jobbet och så går han och slutar! All denna energi bortslösad till ingen nytta... Typiskt.

Otack är världens lön.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men vadå komma in på jobbet? Han låter ju som en toppenkille, jag tycker att det är supersnyggt att gå med halsduk inomhus (vinter som sommar). Han din kollega med halsduken, måste vara en kompetent och framgångsrik kille med tanke på att det verkar som det är många son drar i honom!
Hursom, du kommer säkert att få en ersättare till toppenkillen som du kan "ta in" på jobbet.
//Morbergarn

Unknown sa...

Morbergarn: Supersnyggt och supersnyggt, du vet ju inte ens hur halsduken ser ut. Jag är helt för halsdukar i rätt sammanhang och i rätt färg men någonstans måste man dra gränsen annars blir det ju anarki!

Det kanske är så att han är väldans poppis på alla sätt och vis men nu handlade det här inte om honom utan om mig och vad händer om den här nya kolelgan INTE har halsduk inomhus? Jag känner mig förrådd och kränkt. Så är det bara.

yanmaneee sa...

stephen curry shoes
lebron shoes
jordan 6
kevin durant shoes
curry shoes
golden goose sneakers
supreme t shirt
yeezy 380
kd 12 shoes
pg 4

Unknown sa...

replica bags dubai joy replica bags review replica bags