Sidor

fredag 22 maj 2009

I had a dream...


Plötsligt rycktes jag med i all den här hysterin kring Beach 2009 och glömde bort att det inte är min dröm. Min dröm är ju att bli blank, fet och rynkfri för att sedan köpa en randig baddräkt med långa ben och guppa hela vägen till Finland iklädd en sån där fiffig hatt med ölbrukar på sidorna.

Skönt att bli påmind om vad som är viktigt här i livet! Nu ska jag rulla iväg till affären och köpa coccosfett.

2 kommentarer:

Horst sa...

Det gläder mig att se att ett långtidsprojekt som detta inte fallit i glömska. Det krävs passion, vilja och djävlar-anamma att bli blank och tjock som ett nyvaxat importäpple.

yanmaneee sa...

kd shoes
timberland outlet
hermes
lebron 16
yeezy boost 350
michael kors outlet
yeezy boost
balenciaga
kobe shoes
yeezy shoes