Sidor

fredag 22 maj 2009

I had a dream...


Plötsligt rycktes jag med i all den här hysterin kring Beach 2009 och glömde bort att det inte är min dröm. Min dröm är ju att bli blank, fet och rynkfri för att sedan köpa en randig baddräkt med långa ben och guppa hela vägen till Finland iklädd en sån där fiffig hatt med ölbrukar på sidorna.

Skönt att bli påmind om vad som är viktigt här i livet! Nu ska jag rulla iväg till affären och köpa coccosfett.

2 kommentarer:

Horst sa...

Det gläder mig att se att ett långtidsprojekt som detta inte fallit i glömska. Det krävs passion, vilja och djävlar-anamma att bli blank och tjock som ett nyvaxat importäpple.

Unknown sa...

his comment is here w9p04a5p83 buy replica bags online replica bags forum p1g82h7z78 replica bags online uae useful site w3g44l5l70 replica bags london try this u8f42n8a02 Ysl replica bags replica bags hong kong