Sidor

söndag 17 maj 2009

Ego boost

Alla minns väl den fantastiska ego-kraschen jag hade i våras. Ni som har förträngt det kan läsa om spektaklet här. Nu har jag dock hittat botemedel och det lyder "säga upp sig". Ja, det är riktigt. Jag har sagt upp mig från jobbet och maken till ego-boost får man leta efter! Det har gråtits, svurits, tillsatts stödgrupper och inkallats medlare från mellanöstern - allt för att få situationen under kontroll.

Detta har lett till två insikter:
1. De gillar mig på jobbet - for real!
2. Jag borde säga upp mig själv oftare för att boosta mig själv

Jag trodde nog inte riktigt att det skulle bli riktigt så starka reaktioner som det blev eftersom att jag inte riktigt har sagt upp mig så många gånger och därför inte har så mycket erfarenhet på området.

Den senaste uppsägningen jag har i färskt minne var några år sedan och resulterade bara i en massa strul med paragrafer och uppsägningstider som försenades för att kulminera i en osedvanligt beklämmande avskedslunch på den lokala syltan där jag fick ett par bruna byxor och en brun tröja från H&M i present. Jag bad om kvittot på en gång faktiskt.

Men som sagt, den här uppsägningen är lite mer tårdrypande och emotionell. På mitt nya jobb kommer jag därför jobba ännu hårdare på att bli så vansinnigt älskad av alla så när jag säger upp mig därifrån så kommer det utlysas sorg i hela mediasverige.

Ja jävlar vad poppis jag är...

Inga kommentarer: