Sidor

måndag 24 november 2008

Det är saligare att giva än att taga


När Blondinbella hade sitt födelsedagskalas med pompa och ståt på Café Opera, fick hon en massa fina paket och folk från hela kändissverige var där. Kändisar som Linda Rosing, hennes frisör och den där andra killen som ingen riktigt förstår vem det är och Unni Drougge.

Alla som någon gång själva haft en stor fest eller arrangerat barnkalas vet hur mycket jobb det ligger bakom och hur ofantligt dyrt det faktiskt blir. Därför är det inte så konstigt att Blondinbella använde sig av sponsorer till sin fest. Det hade jag också gjort om jag hade haft möjligheten. Eftersom att hon är Sveriges egna lilla bloggprinsessa så var det givetvis inte svårt att få loss sponsorer av rang till denna festliga tillställning. Företag som Grönlunds Trafikskola, Riksgränsen och Erik Lallersteds såser. Inte illa!

På festen delades det i sedvanlig ordning ut goodie-bags och tydligen var det några
småsinta människor som blev besvikna över innehållet. Det tycker jag är dåligt.
Går man på kalas och får presenter när man går därifrån ska man vara glad. Sedan verkar det som att de som blev sura glömde bort att det faktiskt var en tonåring som fyllde år och inte en mogen kvinna i sina bästa år. Så vad innehöll påsen då?

En Min Häst tidning (förra numret)
Ett luktsudd
En karta bokmärken
En tablettask (ZOO)
En penna med osynligt bläck

Som sagt - det handlar inte om att ta utan att ge, och i det här fallet är innehållet faktiskt inte alls lika viktigt som ytan.