Sidor

onsdag 5 november 2008

Copycat

En av alla dessa bloggar jag plöjer på dagarna har ett nytt koncept med kändisspottning. Jag tyckte att det var en sån fantastiskt bra idé så jag snor den rakt av! Nu har Tobias ganska coola kändisspottningar men mina "Jag mötte Lassie" historier går inte av för hackor de heller om jag får säga det själv.

Nummer 1:

Mamma bodde nere i Blekinge ett tag så jag och min syster fick ta flyget ner dit när vi skulle hälsa på henne. En gång när vi som vanligt satt i det lilla planet och suckade kom plöstligt Lassa Berghagen in i planet! Fatta! Lasse mutherfucking Berhagen. Han är verkligen så där lång i verkligheten som han är på TV så han kunde knappt stå raklång inne i planet. Sen bad han en av flygvärdinnorna att hänga upp hans kostym och så satte han sig längst fram och sträckte ut benen så gott det gick.

Ja jösses. Om du läser det här Lasse så undrar jag om du minns den här resan? Det var på 90-talet och resan gick från Stockholm till Ronneby. Kanske du också har gjort ett blogginlägg om den där gången du flög ner till Blekinge och såg Projektetbloggaren med sin lillasyster på planet men inte vågade gå fram och säga hej.