Sidor

torsdag 17 januari 2008

På manusfronten intet nytt

Rubriken är en sanning med modifikation. Eftersom att jag lider av skrivkramp i hela kroppen har jag börjat sno saker av andra intet ont anande "fellow bloggers". En väldigt bra idé om jag får säga det själv. Nu har jag ganska svårt at vara oärlig så jag har faktiskt mailat och frågat först så riktigt så tuff och rock n´roll är jag inte.

Dessutom så har jag insett följande:

1. Jag har inget tålamod.
2. Det är kanske den viktigaste egenskapen man behöver när man håller på med TV och produktionsbolag
3. Bara för att jag själv alltid svara väldigt snabbt på mail så betyder inte det att resten av världen har insett att det faktiskt är väldigt oartigt att inte höra av sig till ständigt stressade och otåliga manusförfattare som lider av tvångstankar och dessutom har en tendens att kastas mellan hopp och förtvivlan 600 gånger i timmen för att man hela tiden trycker på send/recieve knappen på mailen och inte får några svar i alla fall...

Den enda som jag inte fått frispel på just nu är Henrik Schyffert. Han svarar på mail jätte fort! Heja Henrik! Nu hoppas jag att resten av produktionsbolagen och SVT tar åt sig av det här inlägget och genast kastar sig på mailen och skriver...

Inga kommentarer: