Sidor

fredag 25 januari 2008

Lunch med extra allt

Jag blev bjuden på fin-lunch idag på fin-gondolen med finfint sällskap som bjöd storartat. Det var så trevligt och skojsigt på alla sätt och vis så jag blev som vanligt alldeles till mig och upp i varv. Det är som att jag inte kan växla ner utan kör så det ryker ända in i bergväggen! Jag begriper inte varför det alltid blir så...

Hur som helst så frågade servitören om det "var bra så?" när han dukat av de barskrapade tallrikarna och jag hör plötsligt mig själv beställa efterrrätt. Efterrätt?! På lunchen!!!

De andra tog bara lite kaffe. Inte ens en kaffe med någonting litet till utan bara kaffe. Jag tog också kaffe... och efterrätt. Som vi fick vänta ganska länge på. Som jag sedan fick sitta och trycka i mig medan jag försökte se ut som att jag minsann ALLTID äter efterrätt på lunchen.

Jag skäms. Men det var gott. Jätte gott. Som plåster på såren har jag köpt öl. Fast jag inte har några pengar. Ja jag vet att det är den 25:e idag men min lön är redan slut... Jag är värdelös...

Inga kommentarer: