Sidor

lördag 17 november 2007

Hemsidan, updates m.m.

Så! Det börjar röra på sig. Har skaffat mig en hemsida idag och nu det här - ännu en blogg som ingen kommer läsa. Varför ger jag inte bara upp?

Detta har hänt:
Projektet sattes igång i våras med att massagesketchen skrevs och var skulle jag göra av den? Jag kontaktade Jokum och på en förutsättningslös lunch så blev det plötsligt en tv-serie. Märkligt men sant. Nu, dryg 6 månader senare, är avsnitt 1-4 klara. Nummer 5 är på gång och 6:an finns i mitt huvud. Ska bara plita ner det.

Vad händer nu? Ja... Jag vet inte. Vad gör man av sånt här? Måste hitta roliga personer. Har hittat Björn på Youtube och har börjat maila lite med honom. Gjorde en lite lista på roliga människor. Fårgan är hur man säljer in det här...

Tips från coachen hade varit bra att ha....

Inga kommentarer: