Sidor

måndag 19 november 2007

Det rör på sig...

Hittade en väldigt bra mail-adress på SVTs hemsida dit man kan maila programideér. Sagt och gjort! Jag mailade och sa att jag minsann hade mer än bara en idé - jag har hela konkarongen! Lite kaxigt och lite osant. Men men...

Hur som helst så förväntade jag mig inte mer än ett automatiskt svar i stil med:

Tack för att du hörde av dig till oss men just nu är det många som mailar in idiotiska ideér som inte går att genomföra på den här planeten, så vi kommer att svara dig när du glömt bort att du hört av dig överhuvudtaget.

Nu blev det inte så. Nu fick jag svar. De ville titta på manuset och då var det bara att skicka avsnitten som är klara med en liten skamsen förklaring att det var en sanning med modifikation det där jag skrev. De två sista avsnitten kan de få titta på om de tycker att de fyra första är något att ha. En cliffhanger! Fantastiskt spännande! Hoppas jag...

Ja... Vi får väl se vad de säger. Antagligen får jag ett automatiskt svar i stil med:

Tack för att du skickade det mest obegripliga manus vi någonsin läst men nu har vi någonting att skratta åt runt fikabordet och slipper kallprata om vädret, tapeterna och bilen.

Inga kommentarer: