Sidor

fredag 8 februari 2013

En galnings bokhylla

Det finns de som säger att jag lider av ett visst kontrollbehov, att jag inte kan "släppa loss" och vara "lite crazy".

Det finns de som säger att det är lite löjligt att ha sin hemekonomi tydligt uppstolpad i excel med tillhörande grafer och att det tyder på att man är lite "stiff".

Då vill jag bara visa hur min bokhylla ser ut nuförtiden.

Nå? Vem är det som är stel och rigid nu?

Här hemma står inte böckerna i bokstavsordning, genreordning, pocket och inbundna böcker tydligt separerade i olika bokhyllor som förr. Nej, nu är det nya tider! Hesse hamnar bredvid Marie Hermanson, Paasilinna bredvid Lagerlöf och engelska böcker står och gnider sig hejdlöst mot de på svenska.

Kalla mig crazy men det är bara sån jag är. Helt galen!

1 kommentar:

Lennart B sa...

För ett tränat OCD-öga är ju detta helt tydligt fullständigt kaos!