Sidor

onsdag 14 november 2012

Jag gör slut


Eller försöker i alla fall. Har varit fast i ett destruktivt förhållande som kostat kraft och pengar i massor och nu äntligen skulle jag göra slut. Förberedde mig, ringde samtalet och sen sa jag som det var.

Det här funkar inte längre. Det har aldrig funkat. Jag har knappt någon täckning, mitt abonnemang är jättedyrt och jag är allmänt missnöjd. 3s kundtjänst sa att de förstod och sa att de var förvånade över att jag hade någon täckning alls med tanke på att jag hade en så gammal telefon. De sa att jag kunde få en ny telefon och ett billigare abonnemang om jag bara ville stanna kvar.

- Ge mig 24 timmar, sa jag. Låt mig få tänka igenom saken i lugn och ro. Jag hade verkligen tänkt att göra slut.

Vad ska jag ta mig till? Tänk om de verkligen har förändrats? Tänk om det blir bättre med en ny telefon? Eller kommer det bara bara bra ett tag och sedan är allt som förut? Ångest.

Inga kommentarer: