Sidor

onsdag 8 juni 2011

Offentlig ursäkt

Jag bet härmed om ursäkt till alla som har eller kommer att ha med mig att göra nu och de närmsta dagarna framöver. Jag är inte riktigt mig själv just nu och kommer därför att verka lite "off". Detta är pga av ett virus som härjar i min kropp för tillfället.

Viruset manifesterar sig i slemmig hosta som gör att jag låter som en person som rökt 10 paket blå blend om dagen i 30 år och druckit ohälsosamma mängder med whiskey samtidigt, lock för öronen vilket gör att jag hör sämre än vanligt samt igentäppt näsa vilket resulterat i 0 luktsinne.

Det är främst den sista av dessa symtom som jag vill be om ursäkt för. Jag känner ingen lukt. Ingen alls. Allra minst min egen. Så om jag luktar väldigt illa så är det inte för att jag glömt att duscha efter att ha sprungit Stockholm Maraton eller gör av med 20 deodoranter och 1 flaska au de toilette om dagen utan för att jag som sagt inte har någon som helst insikt i min egen kroppsodör.

Med det sagt - förlåt. Förlåt så in i helvete.