Sidor

måndag 27 juni 2011

Nyhetsmorgon visar könsord i rutan

Tittade lite förstrött på nyhetsmorgon på TV4 i helgen. Det var en hel del godsaker där minsann. En av favoriterna var när de lite väl entusiastiskt proklamerar att de minsann är en av få som fått intervjua prinsen av Monaco och hans trolovade.

Nu var det ju inte så mycket av en spännande intervju med kungligheter som en långdragen, pinsam och seg tillställning som aldrig verkade ta slut. Det "lyckliga" paret ville inte svara på frågor, verkade mest vara extremt bakis och något lobotomerade och inte riktigt sinnebilden av ett nyförlovat par.

Reportern gjorde sitt yttersta för att få till en mysigt fnissig stämning med frågor som "när visste du att hon var den rätta?" och "satt du och tänkte på att du skulle fria när ni var på Victoria och Daniels bröllop?" men till ingen nytta. De var som vilket annat par som varit ihop liiiite för länge och egentligen aldrig ville bli ihop från första början men var de två som var kvar i kompiskretsen och det var liksom det mest naturliga att bli ihop för man är ju så goda vänner liksom...

Det hela avslutades i samma pinsamma anda som resten av intervjun med att det överlämnades en present som tydligen skulle vara en symbol för evig kärlek. Det var en tallrik. Med Victoria och Daniel på...


Senare i programmet så var det en intervju med Kenza och man fick se utdrag från hennes blogg som gjort henne både rik och berömd. Mitt i TV rutan står det plötsligt:

"Jävla KUKväder"

Detta försöktes tas bort så fort som möjligt genom att förstora fönstret och scrolla neråt men till ingen nytta. Kan tänka mig paniken som måste ha utbrutit i kontrollrummet när de insåg att de borde ha gjort lite research innan de beslutade att kolla in bloggen live i TV.

Bättre lycka nästa gång TV 4.