Sidor

torsdag 17 mars 2011

Min morgon på bilbesiktningen

Har precis varit och besiktigat bilen (antal vuxenpoäng: 200). Det hela började riktigt bra genom att jag i väntrummet hittade dagens boktips:
För att man verkligen skulle förstå känslan så var faktiskt pärmen i masonit. Helt klart ett plus, samt intressant OCH lärorikt på samma gång.

Sedan var det dags för själva jobbet. Jag såg givetvis till att ställa mig på god fot med killen som skulle dissikera vraket genom att skämta lite lätt och tyckte nog att jag  hade honom lindad runt mitt lillfinger. Ända tills det var dags att kolla avgasutsläppen. Han tyckte att de var lite högt. Jag frågade om det hade med isoleringen att göra.
- Isolering?, sa han.
- Isolering, sa jag. Det var som trådar som kom ut ur avgasröret för ett tag sedan och först trodde jag att det var en lite katt som krupit in och dött men det var tydligen någon typ av ull som släppt.
- En liten katt??!!, sa han.
- En liten katt, sa jag.
- I ditt avgasrör? Hur skulle den ha kommit in där?, sa han.
Jag sa inte så mycket efter det och kom därifrån med 3 anmärkningar och körförbud om 1 månad om det inte åtgärdas.

Inga kommentarer: