Sidor

torsdag 18 november 2010

Dagens förklaring

Jag försökte förklara exakt vad det är jag jobbar med för min lillasyster idag och tänkte att det kanske är fler som intresserade av det, so here goes!

Tänk dig att du är på disco där bara coola människor som är medlemmar blir insläppta att du där möter en jätte trevlig kille som heter Mark'hnad. Du frågar om ni ska dansa men han säger att han inte kan några svenska danser. Då säger du att det är lugnt för du kan lära honom det för du kan inte bara svenska danser utan nordiska också.

Sagt och gjort så ger ni er ut på dansgolvet där ni dansar olika danser som t.ex:

Print
Digitalt
Mobilt
TV
Utomhus
Radio

Sen säger Mark'hnad att han inte vill dansa mer om du inte betalar och eftersom att det inte finns några andra killar där så betalar du under protest men prutar också för att visa att du minsann inte är född i farstun.

Ja... Typ så någonting fast ändå inte riktigt...

Frågor på det?
2 kommentarer:

Anna sa...

Två frågor bara: Vem är det som för? Jag eller Mark'hnad? Och vad händer när han har lärt sig dansen, går han och lär sina kompisar då?

Unknown sa...

Anna: Ja det är väl lite båda två som för men mest jag. Sen när Mark'nhad lärt sig danserna så dansar man vidare ihop och kallpratar lite om vädret för att sen lära känna varandra på riktigt och man kanske luktar lite på varandra under en tryckare och tänker kanske att det är mysigt att bara stå alldeles tätt intill varandra och inte tänka på någonting alls egentligen...