Sidor

tisdag 9 november 2010

Dagens dilemma

Att kunna jobba var som helst, när som helst är toppen. Inget snack om den saken men det finns speciellt en sak som är mindre bra med den här typen av lösning. Jag sitter just nu mellan 2 möten och jobbar på ett fik men behöver verkligen, verkligen, verkligen gå på toaletten.

Packar jag ihop alla mina prylar och tar med de in på toaletten så förlorar jag garanterat min plats (den är dessutom den aboslut bästa platsen vid fönstret med eluttag).

Packar jag inte ihop grejerna kan man ge sig fan på att allt är stulet av någon fattig småbarnsmamma som kommer att kränga det på Tradera för att försörja sitt latteberoende.

Låter jag bli båda dessa alternativ så kommmer jag garanterat att kissa på mig och kommer då lukta urin på mitt nästa möte.

Vad göra?

Inga kommentarer: