Sidor

torsdag 16 september 2010

Bussmod

Går på bussen. Sätter mig längst bak. I hörnet. Inser att det var en skit dålig plats eftersom att jag inte ser vad folk har på sig som kliver på vilket då gör mitt jobb som modebloggare i kollektivtrafiken extra svårt.

Efter noga övervägande tar jag beslutet att modigt byta plats fast bussen redan lämnat hållplatsen. Det händer ju nästan aldrig att man byter plats på bussen bara så där när alla redan sitter. Men jag bestämmer mig för att göra det ändå. Sagt och gjort reser jag mig upp och vinglar hela långa vägen och sätter mig allra längst fram på den där skit dåliga platsen precis bakom busschauffören.

Inser att mitt modebloggande kommer att bli lidande här med eftersom att jag inte kan fota modemissar från den här platsen. Det ges heller inte tid för reflektion över kreationer eller se vilka accessoarer folk har på sig härifrån.

Dessutom måste jag lyssna på lugna favoriter hela vägen till jobbet eftersom att det är den kanalen chauffören valt att maxa volymen på den här regntunga morgonen.

Men jag kan bara inte byta plats igen. Okej en gång precis i början men två! Det har aldrig hänt och kommer inte hända idag heller. Så modig är jag inte...Inga kommentarer: