Sidor

fredag 18 juni 2010

Det blir bara värre...

Imorse stod jag lite för länge och väntade på bussen. Kände eftr några minuter att jag nog borde gå men då hade jag stått där lite för länge redan så jag blev kvar. Hade jag gått så hade säkert bussen kommit precis men nu gjord den inte det. Den kom inte alls. Varför? Jo för att Herr Ockelbo ska gifta sig och bli Herr Viktoria så då har de redan nu ställt in en massa busshållplatser för säkerhetsskull.

Jag fattar verkligen. Om det nu är så att ingen är intresserad så får man ju tvinga svenska folkt att gå så att det ser ut som att alla kommit ner på stan för att titta på kortegen. Att de sedan inte har något val spelar tydligen ingen roll. Huvudsaken är folket beger sig ut på stan och minglar så det ser bra ut.

Vi lever i en diktatur...

Inga kommentarer: