Sidor

söndag 1 februari 2009

Vaxproppen som Gud glömde

Jag hör ingenting. Jag är praktiskt taget döv faktiskt. Jag har nu varit hos inte mindre än 2 husläkarmottagningar - alway ask for a second opinion - och båda säger de samma sak;

Du har vaxproppar i öronen. Ring din husläkare på måndag och be de skölja rent örat. Tack för besöket. Välkommen åter.

Jaha. Måndag. Men det är ju evigheter kvar! Ska jag vara döv tills dess? Det verkar ju helt galet. Jag har nog iofs gjort detta värre än vad det behövde vara eftersom att jag petat och trixat inne i örat i ren desperation för att få tillbaka hörseln. Tops borde förbjudas. Det är ju farligare än alkohol. Jag ska nog starta en facebook grupp för att illegalisera de jävlarna.

Den här veckan kommer att gå till historien som en av de värsta i mitt liv. Först magsjuk och nu döv. What's next? Laktosintolerans? Pälsdjursallergi? Jag bävar vid tanken.