Sidor

fredag 20 februari 2009

Helgens svensexetips

Google är en ständig källa till visdom och briljanta ideér. Jag vet inte vad det var jag letade efter nu men det var i alla fall inte "JERKS SVENSEXAMAZURKA / MAZURKA". Nu råkade jag i alla fall trilla in på den sidan och nu känns mitt liv komplett och likt en nyfrälst vill jag bara ge mig ut i världen och predika budskapet om Svensexmazurkan. Först lite allmän information:

Danstyp: med god fantasi mazurka
Ursprungsland: Sverige
Musik: lugn tvåtakt, absolut högst 120 slag i minuten, ursprungligen utförd till Hedningarnas "Graucho-lorfen"
Fattningar: 1) hängande armar (enskilt) 2) hand i hand (i ring) 3) enkel midjefattning e.d. (parvis)
Steg: Gångsteg; mazurkalagurkasteg enl. särskild beskrivning; fotombytessteg
Utgångsställning: stor ring

Så långt är allt väl. Sen börjar det bli krångligt.

På första taktdelen isättes vänster fot. Härvid kan man passa på att böja sig ner och med kraft trycka ner en gurka i jorden.

På andra taktdelen isättes höger fot. På tredje och fjärde taktdelen behålls tyngden på höger fot utan särskilt mycket svikt, medan vänster fot gör små spark, ett på vardera taktdelen, t.ex. i avsikt att krafsa sig på höger ben, eller bara för att hålla takten och balansen utan att kliva på redan planterade gurkor.


Ja ni förstår säkert själva hur det går till. Gå gärna in på sidan och läs mer. Den här dansen är en riktigt kioskvältare för alla som planerar svensexor framöver.

2 kommentarer:

yanmaneee sa...

supreme
bape outlet
bape
yeezy 500
off white shoes
cheap jordans
canada goose outlet
pandora
yeezy
bape

Unknown sa...

replica bags manila hermes fake h7b91n6m65 replica bags uk zeal replica bags reviews check this link right here now o3e77g7v59 replica kipling bags replica bags australia find out here now k6i86l4l43 replica zara bags