Sidor

lördag 1 september 2012

Mitt bästa husmorstips

Glöm alla tips om hur man gör rent spishällar med ättikssprit och borstar insidan på toalettringen med en gammal tandborste doppad i birkarbonat och allt vad husmorstips nu heter men det finns ett tips som överskiner alla dessa med råge. Håll i hatten! Här kommer det!

När du ska få gäster, städa så in i helvete där det syns så det lyser om ytan och stoppa in allt skräp i lådor och kartonger. När de sedan dyker upp, börja med att hänga undan EN jacka som ligger lite vårdslöst kastad på pallen i hallen och säg urskuldrande med din vänaste röst:

"Ursäkta att det är så rörigt här hemma. Jag hann faktiskt inte städa riktigt innan ni kom."

De kommer på så sätt spendera hela tiden de är hemma hos dig med att undra att om du tycker att det här fläckfria hemmet är ostädat, hur ser det då ut när det är städat och inte bry sig så mycket om den vidbrända maten och det billiga vinet.

Succé!

2 kommentarer:

Håkan Juuuuholt sa...

När vår polska städerska har städat är det alltid skinande rent. Ibland händer det att min son går runt utan inneloafers och en gång hände det faktiskt att vi då kunde se att hans strumpor hade blivit smutsiga. Vidrigt som du säkert förstår. Det obehagliga då var att vi tvingades släpa upp den polska städerskan (har ingen aning om vad hon heter) upp ur krypgrunden där hon har bott de senaste åren och läxa upp henne.

Men i allmänhet är det rent.

zzyytt sa...

longchamp
adidas ultra boost
adidas stan smith uk
christian louboutin shoes
converse shoes
yeezy boost 350 v2
yeezy
coach outlet handbags
ferragamo belt
asics shoes