Sidor

måndag 23 augusti 2010

Ringsignaler signalerar

Har bytt ringsignal från flipperljud till en trallvänlig melodi för att få mig på bra humör varje gång det ringer. Jag valde Richard Cheese cover på "Rape me" och fick genast gliringar och kommentarer från kollegor som undrade hur bra det skulle vara att få ett samtal när man går ensam ute i en mörk gränd mitt i natten ensam och sårbar med den ringsignalen.

Nu är det inte så ofta jag går ensam och sårbar i mörka gränder men jag kom att tänka på när jag och en vän gick hem genom skogen efter en ragglös kväll på krogen och skrek:

- Och här går man helt ensam och värnlös genom skogen mitt i mörka natten... Naken... Hallå??!!


Det hände ingenting. Tror inte att min nya ringsignal kommer vara orsaken till att jag plötsligt blir utsatt för överraskningssex.

Inga kommentarer: