Sidor

fredag 12 februari 2010

Dagens Erbjudande

Äntligen ett erbjudande som känns relevant för mig. I dagens mailskörd av viktnedgångspiller, föryngringspiller, potenspiller och vinnarmail så hittar jag ett erbjudande av vikt och substans. Det ämneslösa brevet lyder:

Dear friend,

I have a project I want you to run with us.

It involves exportation of 35,000 barrels of oil daily from Kirkuk, Iraq.

If you are interested, email me via: mr_mingyang_desk51@hotmail.com

Mr. Yan


Olja? Jo jag tackar! Känns väldigt 2010.

4 kommentarer:

Ebichu sa...

Är det meningen att du, personligen, ska ta hand om oljan?

Hur stor bil/lägenhet har du? Bör jag vara avundsjuk?

Unknown sa...

Ebichu: Jag vet inte rikigt hur det hela ska gå till rent administrativt men jag skulle tippa på att jag måste skaffa något form av lagringsutrymme för oljan. Funderar på om man skulle gå ihop ett gäng och dela på kostnaden för frakt och förvaring. Lite som när man går ihop ett gäng och delar på bensin för att dra ner till Tyskland och köpa billig sprit

Ebichu sa...

Gruppköp, med andra ord?

Jag har hört att det ska vara bra.

Unknown sa...

Ja det får ju nästan bli något sånt.